Banja Luka

Jovo Lukić i Maks Juraj Ćelić obradovali banjalučke osnovce

Jovo Lukić i Maks Juraj Ćelić obradovali banjalučke osnovce
Foto: FK Borac | Jovo Lukić i Maks Juraj Ćelić obradovali banjalučke osnovce

Mališani iz Osnovne škole „Jovan Dučić“ nestrpljivo su čekali fudbalere Borca, Jovu Lukića i Maksa Juraja Ćelića, a kada su ih ugledali iz sveg glasa se, školskim dvorištem, prolomilo „Borac, Borac“.

Nije Borčev tandem stigao ni da kaže čestito „dobar dan“, a već su se našli na meti školaraca željnih autograma i fotografije za uspomenu.

Jovo i Maks osmijeh nisu skidali sa lica, a povici koji su dopirali do njih bila su najbolja nagrada za sve što rade na terenu.

„Ovo mi je najbolji dan od kako idem u školu. Kada sam čuo da dolaze nisam mogao da vjerujem, mislio sam da je neka šala. Sada kada vidim da su stigli mogu samo da kažem „svaka čast“.“ priča jedan od školaraca i pokazuje potpisanu majicu, autogram karticu, ali i patike.

Jovo i Maks, po običaju, nisu stigli praznih ruku, pa su Rankici Pušić, direktorici Osnovne škola „Jovan Dučić“ uručili Borčev dres sa potpisima svih igrača.

„Djeca su presrećna, a jutros kada su čuli da dolaze igrači Borca jedva smo priveli nastavu kraju. Čekali smo ih sa nestrpljenjem da vidimo naše velike asove. Hvala im što su izdvojili vrijeme i što su nam uljepšali dan. Mi znamo da je FK Borac najveći klub u Banjaluci i moram da se pohvalim da su naši učenici veliki navijači našeg Borca.“ poručila je Pušić.

Šutirali su školarci i penale Borčevim igračima, a u jednom trenutku Jovo je na „penaltik megdan“ izazvao i Maksa Ćelića na opšte oduševljenje mališana koji su se podijelili u dva tabora, jedan navijajući za Jovu, a drugi za Maksa.

„Predivno iskostvo i prelijepo je vidjeti sve ove mališane koji su došli da nas pozdrave. Drago mi je što svi navijaju za Borac i na nama je da ih svojim pobjedama i dalje činimo ponosnim.“ priča Maks, a svoje zadovoljstvo ne krije ni Jovo Lukić.

„Prelijep dan. Ja djecu obožavam i uvijek mi je srce puno kada ih vidim u velikom broju na klupskim akcijama poput ove. Drago mi je da smo i njima uljepšali dan i želim da im poručim da budu dobri đaci.“ rekao je Lukić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije