Banja Luka

Pratite nas na Google news

Kakvo vrijeme očekuje Banjalučane u novogodišnjoj noći?

Kakvo vrijeme očekuje Banjalučane u novogodišnjoj noći?
Foto: banjaluka.rs.ba | Kakvo vrijeme očekuje Banjalučane u novogodišnjoj noći?
S.V.

BANJALUKA - Građani najvećeg grada Srpske se uveliko spremaju za novogodišnju noć, a pored zabave koju obećavaju mnogobrojni banjalučki restorani i kafići, sugrađani, ali i gosti, u najveselijoj noći u godini mogu uživati i na otvorenom, to jeste na Trgu Krajine, gdje su najavljeni koncerti poznatih grupa i pjevača.

Prema sajtu AccuWeather novogodišnja noć u Banjaluci biće prohladna, a moguće su i padavine, odnosno kiša, ali i pokoja pahulja.

Kako najvaljuju meterolozi prognozirana dnevna temperatura u Banjaluci 31. decembra biće osam stepeni celzijusa, dok će temepratura u novogodišnjoj noći da se spusti na 3 stepena, uz mogućnost padavina.

Slično vrijeme u Banjaluci prognozira se i za 30. decembar, kao i za 1. januar.

Banjalučani i njihovi gosti će Novo godinu na otvorenom slaviti uz trodnevne koncerte i turistički sadržaj na Trgu Krajine, nazvan "Zimska varoš", a koji će trajati do 5. januara.

Tako će 30. decembra moći da čuju Mariju Šerifović, da bi Novu godinu dočekali uz poznate melodije 'Crvene jabuke' i Jelene Tomašević.

Dan poslije, 1. januara, nastupiće i jedna od najpopularanijih mladih pjevačica - Aleksandra Prijović. 

Ukoliko ste planirali da dođete na Trg nemojte da vas ova vremenska prognoza obeshrabri, jer će uz taktove pjesama "To mi radi", "Dirlija", "Život u koferima" i "Oro", te neku čašicu kovanog vina ili piva biti sigurno zabavno.

Kao i ranijih godina za samu ponoć, kada se kazaljke poklope, planiran je i veliki vatromet koji će sigurno obradovati sve prisutne na gradskom trgu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije