Banja Luka

Pratite nas na Google news

Konkursi za direktore u gradskim ustanovama u petak

Konkursi za direktore u gradskim ustanovama u petak
Foto: N.N. | Konkursi za direktore u gradskim ustanovama u petak
Nikolina Aleksić

BANJALUKA - Skupština grada Banjaluka objaviće sutra četiri javna konkursa za popunu upražnjenih mjesta direktora u tri gradske ustanove, Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, Centra za obrazovanje odraslih i Gradske razvojne agencije, te za imenovanje člana Gradske izborne komisije.

Konkursi za imenovanje direktora gradskih ustanova biće otvoreni do 13. marta, dok je je konkurs za imenovanje člana GIK Banjaluka otvoren do 6. marta ove godine.

Iz Gradske uprave navode da kandidati mogu prijave i potrebnu dokumentaciju poslati putem pošte na adresu ili lično predati u prijemnoj kancelariji Gradske uprave.        

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, nedavno je zatražio da konkursi za direktore javnih ustanova, organizacija i preduzeća budu javni i promovisani putem zvaničnih kanala grada te na bilbordima i siti lajtovima u gradu.

Kako je istakao, namjera je da se konkursi učine dostupnim što većem broju građana, kako bi se prijavili najbolji kandidati iz različitih oblasti. Takođe, Stanivuković je predložio skupštinskoj većini da se intervjui sa prijavljenim kandidatima snimaju, odnosno da budu dostupni javnosti.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije