Banja Luka

Korisnici dnevnih centara "Nova generacija" i "Zvjezdice" dobili novi koš

Korisnici dnevnih centara "Nova generacija" i "Zvjezdice" dobili novi koš
Foto: Facebook | Korisnici dnevnih centara "Nova generacija" i "Zvjezdice" dobili novi koš

BANJALUKA - Djeca u riziku Udruženja "Nova generacija" kao i korisnici Servis centra "Dajte nam šansu Zvjezdice" u Banjaluci dobili su vrijednu donaciju u vidu novog košarkaškog koša, koji će poboljšati kvalitet njihovih sportskih aktivnosti.

Naime, sportske aktivnosti u Dnevnom centru Udruženja "Nova generacija" su već počele i to turnirom u basketu, a ovih aktivnosti će naročito biti u ljetnim mjesecima koji slijede.

Kako je za "Nezavisne" kazao Saša Risojević, psiholog i direktor Dnevnog centra za djecu u riziku "Nova generacija", dvorište njihovog centra se često koristi za rekreaciju i sport.

"Koš koji smo dobili će nam poslužiti kao značajan dodatak našim aktivnostima. Uvijek se trudimo da za djecu obezbijedimo najbolje mogućnosti za razvoj i očuvanje njihovog zdravlja", kazao je Risojević.

Prema njegovim riječima, na ovaj način kvalitet i raznovrsnost rekreativnih i sportskih aktivnosti za djecu će se značajno proširiti.

Naglašava da je ovaj vrijedan poklon od Rotarai kluba Banjaluka "Gloria", te dodaju da su djeca ovog centra izabrala da dobiju koš upravo od njih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije