Banja Luka

Kovid ambulante u Banjaluci sele na novu lokaciju

Kovid ambulante u Banjaluci sele na novu lokaciju
Foto: Gradska uprava Banjaluka | Kovid ambulante u Banjaluci sele na novu lokaciju

BANJALUKA - Iz Doma zdravlja Banjaluka obavještavaju pacijente pozitivne na korona virus da se od 1. februara, kovid ambulante iz naselja Dolac preseljavaju na novu lokaciju.

"Kovid ambulanta će od srijede raditi u bijelom kontejneru, na parkingu Higijensko-epidemiološke službe, pored Poliklinike, svakog radnog dana od sedam do devet časova", kazali su iz Gradske uprave, te dodali da će zdravstvene usluge pacijentima pružati tim koji čine doktor medicine i medicinska sestra.

"Termine pregleda pacijenti mogu zakazati putem svoga tima porodične medicine ili mogu doći na pregled i bez zakazivanja termina", pojasnili su oni.

Vađenje krvi za laboratorijske analize će se, kako kažu, raditi u novom prostoru svakim radnim danom, dok će se Rtg dijagnostika za Kovid pozitivne pacijente raditi utorkom od sedam do osam časova na staroj lokaciji u naselju Dolac.

"Uzimanje briseva nosa u svrhu testiranja na Sars-CoV-2 će se obavljati u istom kontejneru od 10.30 do 11.30 časova, po završetku radnog vremena Kovid ambulante", naveli su oni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije