Banja Luka

Pratite nas na Google news

Kremenović: Auto-praonica u krugu 'Čajavca' ima građevinsku dozvolu

Kremenović: Auto-praonica u krugu 'Čajavca' ima građevinsku dozvolu
Foto: Dražan Pozderović | Kremenović: Auto-praonica u krugu 'Čajavca' ima građevinsku dozvolu
Anja Matarugić

BANJALUKA - Samouslužna auto-praonica u krugu "Čajavca" ima lokacijske uslove i građevinsku dozvolu, rekao je za "Nezavisne" Dragan Kremenović Puger.

Kremenović je dodao da su vlasnici parcele na kojoj se nalazi auto-praonica u krugu "Čajavca" Žarko Vujinović, Dragan Kremenović i Dragan Marjanović.

"Za građevinsku dozvolu je uplaćeno 7.500 KM, a upotrebna dozvola je u fazi izdavanja", kazao je Kremenović.

Istakao je da od inspekcijskih organa zahtijevaju da izvrše svoj posao korektno i prema zakonu.

Podsjećanja radi, "Nezavisne" su prošle sedmice pisale da je samouslužna auto-praonica u krugu "Čajavca", koja je krajem januara ove godine odlukom gradske inspekcije prestala s radom jer objekat nema upotrebnu dozvolu, blokirana autobusom i kamionima.

Ovim vozilima bio je blokiran i ulaz u "Čajavec alatnicu", "Čajavec korporejšn" i "Čajavec servis i promet", a dan kasnije vozila su uklonjena.

U vezi s ovom blokadom na teren su tada izašli i službenici Policijske uprave Banjaluka, kao i gradski inspektori.

U Policijskoj upravi Banjaluka su za "Nezavisne" kazali da su policijski službenici PU Banjaluka 16. februara postupili po prijavi da se u Ulici Jovana Dučića 23A nalazi parkirano više teretnih vozila koja blokiraju slobodan prolaz u prostorije firme koja se nalazi na navedenoj adresi.

"U toku je rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti navedenog događaja. Službena pismena su proslijeđena inspekcijskim organima Gradske uprave grada Banjaluka na njihovo dalje postupanje", naveli su u PU Banjaluka.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije