Banja Luka

Kresojević: Šobot nije u stanju završiti garažu na UKC-u, a bavio bi se problemima grada

Kresojević: Šobot nije u stanju završiti garažu na UKC-u, a bavio bi se problemima grada
Foto: Instagram | Kresojević: Šobot nije u stanju završiti garažu na UKC-u, a bavio bi se problemima grada

BANJALUKA - Gradski menadžer Banjaluke Bojan Kresojević rekao je kako kandidat SNSD- za gradonačelnika Banjaluke dr Nikola Šobot hoće da se bavi saobraćajem u gradu, a ne vidi problem parkiranja na UKC-u.

"Dr Šobot je izjavio kako je uočio potrebu za rješavanjem problema putne infrastrukture i gužvi u gradu, a nije vidio da je skupštinska većina glasala protiv saobraćajnice u Debeljacima, Motikama, Česmi, Priječanima, Kuljanima i Šargovcu", kaže Kresojević.

Ističe da gradnja garaže na UKC-u traje četiri godine, te da oni nisu sposobni jedan saobraćajni problem da riješe, a kamoli riješiti nešto za cijeli grad.

"U junu mjesecu će biti 4 godine od početka izgradnje garaže na UKC-u, gdje za jedan mandat nisu bili sposobni da izgrade parking garažu ni za više od 50 miliona KM. Kada ne mogu riješiti saobraćajni problem da jednom hektaru za četiri godine, kako misli riješiti za cijeli grad površine 130.000 hektara?", kategoričan je Kresojević.

Kresojević navodi da za razliku od rukovodstva dr Šobota aktuelna gradska administracija će za manje od 50 miliona KM realizovati sve kapitalne projekte i to za period kraći od 4 godine.

"Most u Česmi, jednosmjerni saobraćaj, kružna saobraćajnica kod Ekvatora, kružna saobraćajnica kod Audi servisa, kružna saobraćajnica kod Kampusa, kružna saobraćajnica kod Sajma, kružna saobraćajnica kod pekare Bakal, kružna saobraćajnica na ukrštanju sa Njegoševom ulicom, rekonstrukcija prve Kuljanske ulice, rekonstrukcija Subotičke ulice, rekonstrukcija ulice u Debeljacima, rekonstrukcija saobraćajnice prema Motikama, rekonstrukcija saobraćajnice u Priječanima, rekonstrukcija ulice Petra Velikog u Česmi, rekonstrukcija mosta u Trapistima, rekonstrukcija Gajeve ulice, rekonstrukcija šetališta u Bana Milosavljevića, asfaltiranje 200 saobraćajnica i dr", istakao je Kresojević projekte gradske administracije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije