Banja Luka

Lepa Brena: Banjaluka postala grad otvorenog srca, napraviću spektakl (VIDEO)

Lepa Brena: Banjaluka postala grad otvorenog srca, napraviću spektakl (VIDEO)
Foto: Aleksandar Čavić-Gradska uprava | Lepa Brena: Banjaluka postala grad otvorenog srca, napraviću spektakl (VIDEO)

BEOGRAD - Banjaluka je postala grad otvorenog srca, a za proslavu Nove godine pripremili smo poseban repertoar, kazala je ovo Lepa Brena, na današnjoj konferenciji za novinare u Beogradu povodom proslave novogodišnjih praznika u Banjaluci.

Najluđu noć u godini građani Banjaluke, kao i brojni turisti koji će doći u grad na Vrbasu provešće uz pjesme Željka Samardžića, dok će za reprizu, odnosno prvog dana nove godine, pjevati Lepa Brena.

“Želim da se zahvalim najmlađem gradonačelniku. Banjaluka je postala grad otvorenog srca. Napravićemo takav repertoar da će koncert biti spektakularan. Dolazimo sa pozitivnom energijom i nadam se da će ta energija biti dovoljna da potraje 365 dana”, kazala je Lepa Brena, obećavši da će prenijeti dobru energiju.

“Ne predstavljaju mi problem ni kiša ni snijeg ni veliki minus, ovo će biti izvanredan koncert”, objasnila je ona.

Prema njenim riječima zimski period treba imati malo drugačiju konotaciju, te će repertoar biti živ, veseo i podstaknuće dobru atmosferu.

Ona je i dodala da poručuje svima "hajde da se volimo".

Brena je naglasila da joj je velika želja da u 2024. godini na velike i stabilne noge stavi kompaniju Lady B, ali i da je svom timu dala da joj naprave jednu dobru pjesmu koja će biti opštenarodni hit.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, koji je skupa sa Brenom u Beogradu održao pres konferenciju najavio je spektakl u Banjaluci povodom proslave Nove godine.

U životu je najteže trajati te je čestitao Breni na njenom trajanju. "Hajde da nam duge noge budu za igranje, a belo grlo za pevanje”, poručio je on.

On je dodao da je Banjaluka sve posjećeniji grad, te je pozvao sve na spektakularnu novogodišnju zabavu.

“Takođe pozivam sve da posjete naš Zimzobal koji nudi raznovrstan muzički i gastronomski sadržaj”, naveo je on, te dodao da Banjaluka ima novi trg i novi plato, gdje će biti Zimzopark, i proslava Nove godine 1. januara 2024. godine uz nesvakidašnji koncert Lepe Brene.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije