Banja Luka

Pratite nas na Google news

Lepi Brka zaštitno lice "Movembera"

Lepi Brka zaštitno lice "Movembera"
Foto: N.N. | Lepi Brka zaštitno lice "Movembera"
D.J.

Nenad Gladić, poznatiji kao Gastronomad i Lepi Brka, biće ovogodišnje zaštitno lice akcije "Movember", koja se sedmu godinu zaredom održava u Banjaluci.

U saradnji sa "Delta planetom", Lepi Brka će posljednjeg dana u novembru pripremati razna jela, gdje će sav prihod od prodaje biti proslijeđen u popularni "brkin fond". Gladić će, između ostalog, na završnoj zabavi biti i član žirija koji će odlučivati o najboljem brki.

Podsjećamo, kao i prethodnih godina akciju je podržala Humanitarna organizacija "Budimo ljudi", koja je obezbijedila logistiku i ustupila račune za one koji nisu u mogućnosti da fizički dođu do "brkinog fonda". Svi oni koji žele da uplate novac za pomoć Daliboru Jokiću i Mirelu Kovaču mogu to učiniti na sljedeće brojeve žiro računa: za BiH: 3383502257483613, inostranstvo (Evro): BA393383504857447654, SWIFT: UNCRBA 22, inostranstvo (Dolar): BA393383504857448527, SWIFT: UNCRBA 22.

Iz neformalnog udruženja građana "Superbrke" ističu da su dosad zadovoljni odzivom na akciju, jer su se priključili mnogi koji su prepoznali značaj podizanja svijesti o muškom zdravlju, odnosno raku testisa i prostate.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije