Banja Luka

Lepi Brka zaštitno lice "Movembera"

Lepi Brka zaštitno lice "Movembera"
Foto: N.N. | Lepi Brka zaštitno lice "Movembera"

Nenad Gladić, poznatiji kao Gastronomad i Lepi Brka, biće ovogodišnje zaštitno lice akcije "Movember", koja se sedmu godinu zaredom održava u Banjaluci.

U saradnji sa "Delta planetom", Lepi Brka će posljednjeg dana u novembru pripremati razna jela, gdje će sav prihod od prodaje biti proslijeđen u popularni "brkin fond". Gladić će, između ostalog, na završnoj zabavi biti i član žirija koji će odlučivati o najboljem brki.

Podsjećamo, kao i prethodnih godina akciju je podržala Humanitarna organizacija "Budimo ljudi", koja je obezbijedila logistiku i ustupila račune za one koji nisu u mogućnosti da fizički dođu do "brkinog fonda". Svi oni koji žele da uplate novac za pomoć Daliboru Jokiću i Mirelu Kovaču mogu to učiniti na sljedeće brojeve žiro računa: za BiH: 3383502257483613, inostranstvo (Evro): BA393383504857447654, SWIFT: UNCRBA 22, inostranstvo (Dolar): BA393383504857448527, SWIFT: UNCRBA 22.

Iz neformalnog udruženja građana "Superbrke" ističu da su dosad zadovoljni odzivom na akciju, jer su se priključili mnogi koji su prepoznali značaj podizanja svijesti o muškom zdravlju, odnosno raku testisa i prostate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije