Banja Luka

"Ljeto na Vrbasu": U nedjelju skokovi sa gradskog mosta

"Ljeto na Vrbasu": U nedjelju skokovi sa gradskog mosta
Foto: Srna | "Ljeto na Vrbasu": U nedjelju skokovi sa gradskog mosta

BANJALUKA - Tradicionalna manifestacija "LJeto na Vrbasu" zvanično će biti otvorena u nedjelju, 22. jula, skokovima sa banjalučkog gradskog mosta, jednim od zaštitnih znakova manifestacije.

Manifestacija "Ljeto na Vrbasu" od ove godine biće obogaćena nizom atraktivnih sadržaja, kao što je spuštanje užetom preko rijeke Vrbas.

Prema najavama iz Turističke organizacije Banjaluka, ovogodišnju banjalučku lastu skakaće dvadesetak mladića iz regiona.

Iz programa "Ljeto na Vrbasu", koje će trajati od 22. do 29. jula, iz banjalučke Turističke organizacije izdvajaju bioskop na otvorenom, koji će biti organizovan na tvrđavi Kastel 24. jula.

Jedan od najatraktivnijih sadržaja je zip-lajn spust na užetu iznad Vrbasa, a iz gradske Turističke organizacije najavljuju da će obezbijediti nekoliko besplatnih spuštanja za one koji se uključe u nagradnu igru na "Fejsbuk" stranici ove organizacije.

Kako je ranije rekao Zoran Sanković iz Turističke organizacije Banjaluke, ukoliko se pokaže veliko interesovanje, ova aktivnost će biti produžena nakon manifestacije "Ljeto na Vrbasu", a cijena prelaska neće biti veća od osam KM.

Manifestacija "Ljeto na Vrbasu" i ove godine nudi brojne sportske sadržaje - fudbal na pijesku, odbojku na pijesku, basket za dječake i djevojčice, školu sportsko-rekreativnog ronjenja, kao i međunarodni turnir u odbojci na pijesku.

"U nedjelju, 29. jula, organizujemo i kotlićijadu, koja će biti održana u 12.00 časova na plaži ispod tvrđave Kastel. Stručni žiri će i ove godine ocijeniti najbolje kotlić koji ekipe vrijedno pripreme", navodi se u saopštenju iz banjalučke Turističke organizacije.

"Ples pod zvijezdama" biće održan 29. jula na plaži kod dvorane "Obilićevo".

"U plesnoj čaroliji pod zvijezdama moći će da učestvuju svi koji dođu na obalu Vrbasa", ističu iz gradske Turističke organizacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije