Banja Luka

Pratite nas na Google news

Mališani pjevali u Banjaluci povodom Dana grada

Mališani pjevali u Banjaluci povodom Dana grada
Foto: N.N. | Mališani pjevali u Banjaluci povodom Dana grada
Nemanja Vukojević

BANJALUKA - Djeca iz vrtića, u organizaciji Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, danas su povodom Dana grada u Muzičkom paviljonu parka "Petar Kočić" održala tradicionalnu manifestaciju "Najmlađi voljenom gradu".

Marijana Zrnić, pomoćnica direktora Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, rekla je da je kao i prethodnih godina njihova ustanova učestvovala, dala doprinos i čestitala svima Dan grada prigodnim programom u okviru manifestacije "Proljeće u Banjaluci".

"Ove godine su učestvovali mališani iz vrtića 'Tijana' i 'Radost', kao i djeca iz drugih vrtića koji su nosioci aktivnosti našeg hora 'Đurđevak'", kazala je Zrnićeva.

Ljubinka Dragojević, šefica Odsjeka za obrazovanje u Gradskoj upravi, istakla je da su najmlađi svima najdraži i da su oni najveće bogatstvo RS, ali i cijelog svijeta.

"Sa svojim zabavnim programom, u kojem su plesali, pjevali i veselili se, poželjeli su najljepšu čestitku gradu povodom rođendana sa samo jednom jedinom porukom - da nam vječno živi grad u kojem će najmlađi, ali i svi drugi moći srećno raditi, živjeti i kretati se slobodno", rekla je Dragojevićeva.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije