Banja Luka

Maturanti Ekonomske škole ovo veče će pamtiti do kraja života

Maturanti Ekonomske škole ovo veče će pamtiti do kraja života
Maturanti Ekonomske škole ovo veče će pamtiti do kraja života

BANJALUKA - Za maturante banjalučke Ekonomske škole trema večeras ne postoji, emocije koje su duže vrijeme potiskivali večeras nisu mogli da sakriju.

Oni su se večeras okupili na Trgu Krajine koji je bio tijesan da primi sve one koji su došli da ih isprate na opraštanje od đačkih klupa.

Nakon fotografisanja na Trgu, svečanim defileom prošetali su do hotela Bosna, gdje će proslaviti matursko veče. Na njemu se sređuju utisci, prepričavaju zanimljivosti i dijele srećni i tužni trenuci jednog tima koji je tokom pune četiri godine riješavao svoje tinejdžerske probleme.

Za Maju Jeremić, maturantkinju poslovno-pravnog smjera, matursko veče predstavlja vid odrastanja, zatvaranje jedne knjige i početak druge.

„Srednju školu ću pamtiti po dobrom društvu, učenju, zabavi, smijehu i suzama. Posebno će mi u sjećanju ostati to što sam u trećem razredu išla na razmjenu u Norvešku“, rekla je Jeremić.

Dalje planira da upiše pravo u Banjaluci.

Nikola Amidžić, maturant smjera ekonomski tehničar, rekao je da za njega ovo predstavlja veliko slavlje i prekretnicu u njegovom životu.

Maturantkinja Katarina Kepčija kaže da večeras uopšte nema treme i da joj je ova matura kao prva udaja i odlučila je da se zbog ovoga neče udavati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije