Banja Luka

Maturanti Medicinske škole proslavljaju maturu: Banjaluka i večeras u punom sjaju

Maturanti Medicinske škole proslavljaju maturu: Banjaluka i večeras u punom sjaju
Foto: Vladimir Stojaković | Maturanti Medicinske škole proslavljaju maturu: Banjaluka i večeras u punom sjaju

BANJALUKA- Stihovima "Neka nas ne rastave godine što dolaze" večeras su učenici Medicinske škole na prepunom Trgu Krajine i u parku "Petar Kočić" simbolično označili početak proslave mature, ali i praktično se oprostili od đačkih klupa i svakodnevnog druženja.

Njihovom slavlju su se pridružili rodbina i prijatelji, a maturanti su istovremeno bili i srećni i tužni, srećni što su prerasli jedan životni period, a tužni što iza sebe ostavljaju najbezbrižnije dane školovanja.

"Lijepe trenutke, drugare i profesore ću najviše pamtiti, a ovo večeras je kruna svega što smo doživjeli u ove četiri godine", rekao je Njegoš Turkić, maturant Medicinske škole, smjer Laboratorijsko-sanitarni tehničar.

Dodao je da planira nastaviti školovanje i upisati Laboratorijsku dijagnostiku na Medicinskom fakultetu u Banjaluci.

Marijana Lazić, maturantkinja Medicinske škole, smjer Farmaceutski tehničar, kazala je da će joj u sjećanju najviše ostati lijepi doživljaji i zajedničko provedeno vrijeme sa prijateljima.

"Nadam se da ću uspjeti nastaviti školovanje i upisati opšti smjer na Medicinskom fakultetu u Banjaluci", istakla je ona.

Nakon što su fotografisanjem sa najbližima zabilježili ovaj svečani dan, uslijedio je defile do hotela "Bosna" gdje su nastavili proslavu do sitnih sati.

Sljedeću maturu proslavljaju učenici Centra "Zaštiti me" 6. juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije