Banja Luka

Pratite nas na Google news

Maturanti SŠC "Ljubiša Mladenović" zatvorili sezonu matura

Maturanti SŠC "Ljubiša Mladenović" zatvorili sezonu matura
Maturanti SŠC "Ljubiša Mladenović" zatvorili sezonu matura
M. Gajić

BANJALUKA - Maturanti SŠC "Ljubiša Mladenović" proslavljaju matursko veče, a ujedno i zatvaraju ovogodišnju sezonu matura.

Plato Hrama Hrista Spasitelja bio je ispunjen maturantima koji su vidno uzbuđeni jedva čekali da krenu prema hotelu "Bosna" gdje su i nastavili proslavu.

Borjana Čergić, maturantkinja medicinskog smjera kazala je kako je jako uzbuđena zbog proslave maturske večeri jer se ono proslavlja jednom u životu.

"Malo mi je žao jer je škola gotova zbog svojih drugova i druženja na koje sam navikla", rekla je Čergićeva.

(Foto: J. Đurđević)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poli Hammy Toast nova je zvijezda doručka!

Marketing tim / 14.08.2020 09:05

Usporite svakodnevne obaveze i priuštite si odličan doručak za zdrav početak dana! Nova pileća šunka Poli od sada je na raspolaganju u novom četvrtastom obliku, idealnom za pripremu toplih sendviča.

Poli | Nova Poli zvijezda je stigla!

Poliy Hammy Toast pažljivo je pripremljen iz pilećeg mesa najviše kvalitete. Ima strukture šunke, svijetlo roza boju i nježan miris. Sočan, mekan, lagan i ukusan idealan je za pripremu toplih sendviča za doručak, najvažniji obrok dana, ali i za različite druge ukusne zalogaje tijekom cijelog dana.

Poli već više od 40 godina svojim proizovdima zadovoljava vaša garstonomska čula željna najsočnijih zalogaja, zato nagradite svoj organizam i u novi dan zakoračajte kao pravi junaci.

Najčitanije