Banja Luka

Maturanti banjalučke Tehnološke škole krasili grad na Vrbasu

Maturanti banjalučke Tehnološke škole krasili grad na Vrbasu
Foto: Vladimir Stojaković | Maturanti banjalučke Tehnološke škole večeras su krasili grad na Vrbasu

BANJALUKA - Park "Petar Kočić" večeras je bio prepun maturanata banjalučke Tehnološke škole, koji su zablistali u svom najlepšem izdanju i okupljanjem u parku zakoračili u jednu od najvažnijih večeri u svojim životima.

Prijatelji i roditelji došli su da isprate svoje maturante u ovo za njih posebno veče, ali i da se fotografišu sa njima i ovjekovječe ovaj trenutak.

Maturantima su osjećanja pomješana, u isti momenat su i srećni što završavaju školovanje i što će kročiti u svijet odraslih, ali i tužni jer znaju da se školski bezbrižni dani neće vratiti.

Mirjana Kondić, maturantkinja Tehnološke škole, smjer grafički tehničar, kaže da od maturske večeri očekuje nezaboravan provod.

"Školu ću pamtiti po prijateljstvu koje sam stekla i po našim druženjima, a u budućnosti planiram naći posao i raditi", kazala nam je Kondićeva. 

Ona je još dodala da joj je žao što završava svoje školovanje, jer to je bio neki bezbrižan period a sada ulazi u svijet odraslih i u nove obaveze.

Učenici koji završavaju svoje školovanje, nakon okupljanja u parku "Petar Kočić" i fotografisanja, prodefilovali su gradom do hotela "Bosna", gdje će nastaviti svoje nezaboravno slavlje.

U četvrtak veče maturu će proslaviti maturanti centra " Zaštiti me" i "Centra za obrazovanje i vaspitanje i rehabilitaciju slušanja i govora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije