Banja Luka

Mještani Zalužana nezadovoljni lošim stanjem u Ulici Nenada Kostića

Mještani Zalužana nezadovoljni lošim stanjem u Ulici Nenada Kostića
Foto: Youtube / Printscreen | Mještani Zalužana nezadovoljni lošim stanjem u Ulici Nenada Kostića

​BANJALUKA - Mještani banjalučkog naselja Zalužani danas su protestnim okupljanjem izrazili nezadovoljstvo lošim stanjem u kojoj se nalazi Ulica Nenada Kostića, naročito jer u 21. vijeku nemaju kanalizaciju, a ni trotoare, što je posebno zabrinjavajuće za bezbjednost đaka.

Mještani, kojima ovo nije prvo okupljanje zbog ovih problema, ukazali su da su se više puta obraćali Gradskoj upravi, ali bez rezultata.

Odbornik u Skupštini grada Rankica Pušić rekla je da je ova ulica ostala kao zapećak i da u posljednje tri godine ništa nije urađeno na njenom uređenju.

"Naša ulica je duga skoro četiri kilometra, imamo više 500 kuća. Kada pada kiša kanali su puni vode. Ogorčeni smo i ovo je nemoguće", istakla je Pušićeva.

Podršku okupljenim mještanima dao i je i predsjednik Skupštine grada Banjaluka, Ljubo Ninković koji je istakao da treba rješavati probleme građana u banjalučkim naseljima i raditi u njihovu korist bez obzirna na političku pripadnost, prenosi "Srna".

Podsjetivši da Zalužani imaju veliki broj stanovnika, Pušićeva je izrazila zadovoljstvo što kod građana iapk postoji želja da utiču na rješavanje i ovih i drugih problema. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije