Banja Luka

Mladi socijaldemokrati Banjaluke čiste grad

Mladi socijaldemokrati Banjaluke čiste grad
Foto: ATV | Mladi socijaldemokrati Banjaluke čiste grad

BANJALUKA - Mladi socijaldemokrati Banjaluke danas su u šest sati započeli cjelodnevnu akciju čišćenja smeća sa javnih površina.

Član Gradskog odbora MSD Banjaluka Anja Ljubojević rekla da će ova akcija trajati cijeli dan i da ne postoji politički motiv za ovu akciju, već da je jedini motiv ljubav prema svom gradu i želja da Banjaluka u vrijeme kada se približava dan gada ne bude obilježena kao grad zatrpan otpadom.

“Park "Mladen Stojanović" je posebno mjesto za mnoge naše sugrađane, oni će danas ovdje doći da trče, šetaju da dovedu djecu na igralište i zbog toga nismo željeli da dozvolimo da ovaj prostor, koji je jedno od najljepših mjesta u gradu prvi aprilski vikend dočeka zatrpan smećem. Nije nam teško da u šest počnemo ovu akciju čišćenja, teško nam je zbog politike isključivosti i nevođenja dijaloga, naš grad gledamo zatrpan smećem”, naveli su Mladi socijademokrati..

Akcija čišćenja je počela u parku, a nastavlja se i u drugim dijelovima grada u kojima je to potrebno.

Dodaju da je Banjaluka u prethodnih 15 godina postala prepoznatljiva kao čist i uređen grad i to je nešto što se mora i nastaviti.

(ATV)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije