Banja Luka

"Mlijekoprodukt" najmlađima poklonio predstavu

"Mlijekoprodukt" najmlađima poklonio predstavu
Foto: Velibor Tripić | "Mlijekoprodukt" najmlađima poklonio predstavu

BANJALUKA - Mališani su uživali u predstavi Zijaha Sokolovića "Kobajagi donijela me roda", koju je organizovala kompanija "Mlijekoprodukt" iz Kozarske Dubice, u sklopu Dječjeg sajma u dvorani "Borik" u Banjaluci.

Proslavljeni glumac Zijah Sokolović istakao je da je mnogo više pažnje potrebno posvetiti djeci, a manje novcu.

"Cilj predstave je da se djeca informišu o stvarima koje nas okružuju i situacijama sa kojima se susreću u svom odrastanju. A predstava koju su imali priliku da pogledaju je priča o samom rođenju, za koju smatram da je interesantna", rekao je Sokolović.

Lena M., petogodišnja djevojčica, kazala je da joj je predstava bila veoma zanimljiva i da je pored toga najzanimljiviji bio lavirint izgrađen od slame.

Osim predstave, ova kompanija je pripremila i niz drugih aktivnosti za dječicu, koja su imala priliku da na zabavan način nauče mnogo toga o mlijeku i njegovoj proizvodnji.

"Za mališane smo organizovali predstavu, a osim nje i niz drugih aktivnosti, a sve to upotpunili sa proizvodima Vitalia brenda", rekli su iz "Mlijekoprodukta".

Na štandu ove kompanije, koji je jedan od najvećih na sajmu, mališani su o procesu proizvodnje mlijeka učili na interaktivnoj tabli i lavirintu "Vitalia mliječna bajka". Upoznali su se s načinom života na farmi, a imali su priliku da nauče i kako se muzu krave na improvizovanim kravama. Mališani su mnogo vremena provodili i u kutku sa Vitalia bojankama, te je za mališane bio pripremljen i Fotowall. "Mlijekoprodukt", najveća domaća mljekara i društveno odgovorna kompanija, kroz brojne aktivnosti veliku pažnju posvećuje najmlađima, a na Dječjem sajmu su na prigodan način tradicionalno obilježili Međunarodni dan porodice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije