Banja Luka

Motoristi prodefilovali Banjalukom tokom drugog dana "Moto-festa" u Banjaluci

Motoristi prodefilovali Banjalukom tokom drugog dana "Moto-festa" u Banjaluci
Foto: Velibor Tripić | Motoristi prodefilovali Banjalukom tokom drugog dana "Moto-festa" u Banjaluci

BANJALUKA - Preko 500 moto klubova iz čitavog svijeta večeras je prodefilovalo centrom Banjaluke i oduševilo prisutne građane koji su gromoglasnim aplauzom ispratili motoriste.

Nakon defilea, rok grupa "Najda i Smakovanje" otvorila je večerašnji koncertni program gdje je izvela poznate hitove Smaka.

Osim ove grupe, nastupaće i "Orthodox Celts", beogradski bend koji će se na Kastelu publici predstaviti svojom tradicionalnom irskom muzikom sa elementima keltskog roka. 

Na koncertnom programu biće i "Atheist Rap", punk-rok grupa iz Novog Sada koja će izvesti svoje najpoznatije hitove "Wartburg limuzina", "Blue Trabant", "Fatamorgana".

Za kraj subotnje večeri, publici će se predstaviti i punk bend "Hladno Pivo" koji će ujedno i zatvoriti drugi dan "Moto-fest" Banjaluka.

Za treći, ujedno i posljednji dan najavljen je "Dječiji moto-fest" u jutarnjim časovima, nakon toga biće organizovan Stunt show. Peti "Moto-fest" u Banjaluci zatvoriće grupe "Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi", "Psihomodo Pop", "Sunshine" i "Brkovi".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije