Banja Luka

Mozzart uz “Quad Week”: Adrenalinska zabava, quadovi i moto skup u Banjaluci

Mozzart uz “Quad Week”: Adrenalinska zabava, quadovi i moto skup u Banjaluci
Foto: N.N. | Mozzart uz “Quad Week”: Adrenalinska zabava, quadovi i moto skup u Banjaluci

Centar zbivanja na regionalnoj moto mapi proteklog vikenda bila je Banja Luka, gdje se okupio veliki broj ljubitelja motora i moto sporta iz zemlje, regiona i inostranstva. Bajkerski duh prešao je i na ulice grada, gde su posjetioci uživali i u akrobacijama maestralih stuntera kao i u veličanstvenom moto defileu.

Dio programa ovogodišnjeg Moto Festa bio je i “Quad Week”, održan uz podršku kompanije Mozzart, pa je tako vikend, osim motora, obilježila i ekstremna vožnja u okviru utrke sve popularnijih četverotočkaša. Organizatori ističu da je osam mjeseci rada utkano u ovaj adrenalinski spektakl u kojem je učestvovao krem ovog sporta. Stazu su sami napravili, a organizator Duško Skakić ističe da je ponosan na svoj tim.

“Među vozačima je vladala jedna posebna energija i možemo istaći da su quadovi osvojili Banju Luku koja je pokazala potencijal za ovaj sport. Ovakva trka je unikat za region zbog čega verujemo da će postati tradicionalna. Svakako velika zahvalnost kompaniji Mozzart koja je u ovom poduhvatu bila naš partner i prijatelj” istakao je Duško Skakić, organizator.

Učesnicima "Quad Week-a" nakon finalne večeri nagrade je uručio gradonačelnik Draško Stanivuković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije