Banja Luka

M:tel donirao televizore OŠ "Branko Radičević" u Banjaluci

M:tel donirao televizore OŠ "Branko Radičević" u Banjaluci
Foto: N.N. | M:tel donirao televizore OŠ "Branko Radičević" u Banjaluci
Promocija

​Generalna direktorka kompanije m:tel Jelena Trivan posjetila je Osnovnu školu Branko Radičević u Banjaluci, 4. maja ove godine, te je tom prilikom uručila poklon m:tel-a ovoj školi - televizore potrebne za kvalitetnije izvođenje nastave.

"Nema uspešne države koja ne ulaže u obrazovanje, zato mi ulažemo u stipendije, školovanje, opremanje školskih ustanova. Moramo učiniti sve da ljudima bude dobro, školski uslovi za decu pristojni, da bi ostali ovde. Činjenica da ova škola ove godine upisuje devet odelenja prvaka, u situaciji kad se suočavamo sa padom nataliteta, za mene je najlepša i najvažnija vest. Zbog toga mi je još veće zadovoljstvo što smo izabrali upravo ovu školu da joj pomognemo kao kompanija", rekla je Jelena Trivan.     

Prilikom ove posjete, zajedno sa kolegama iz kompanije, ona je obišla prostorije škole, a direktor ove školske ustanove Siniša Rendić, objasnio je da su se za pomoć u nabavci televizora obratili kompaniji m:tel upravo zato što je ona poznata kao kompanija koja na sve moguće načine podržava obrazovanje.

"Osnovna škola Branko Radičević osnovana je prije više od 60 godina. Ujedno, riječ je o najmnogobrojnijoj školi u Republici Srpskoj. Nedavno je renovirana i proširena sa osam novih učionica koje su uveliko olakšale rad i učenje za više od 1.850 učenika i 75 odjeljenja koliko ih broji škola. Zahvalni smo direktorki Trivan i m:tel-u što su nam ovom donacijom pomogli da opremimo učionice televizorima, koji omogućuju adekvatniju realizaciju nastave iz svih nastavnih predmeta", rekao je Siniša Rendić i dodao da je ponosan na učenike ove škole koji svake godine postižu značajne rezultate na takmičenjima iz svih predmeta, te da će upravo ovi televizori obezbijediti stimulativne uslove za rad učenika.  

Kao dobri domaćini, zahvalni za podršku koju su dobili od kompanije m:tel, direktorki Trivan ovom prilikom uručili su poklon. Naime, Anastasija Višekruna, učenica 9. razreda ove škole poklonila joj je svoj likovni rad na temu prijateljstva.

"Ovo je najlepši poklon koji sam mogla da dobijem, zato što je njegova vrednost neprocenjiva. Zato što je na njega preslikano čisto dečije srce", rekla je Jelena Trivan, zahvalivši učenici, kao i nastavnicima i direktoru ove škole.  

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije