Banja Luka

Na humanitarnom turiru prikupljeno i podijeljeno 150 paketa s namirnicama

Na humanitarnom turiru prikupljeno i podijeljeno 150 paketa s namirnicama
Foto: N.N. | Na humanitarnom turiru prikupljeno i podijeljeno 150 paketa s namirnicama

Na humanitarnom turniru "Fudbalom do hljeba", koji je održan u dvorani "Borik", u organizaciji Udruženja građana "Mozaik prijateljstva", učestvovalo je više od 40 ekipa, a prikupljeno je oko 150 paketa s namirnicama.

Prvo mjesto i pehar je osvojila ekipa Šeki iz Graca, dok su drugo, odnosno treće mjesto osvojile ekipe Socijalisticka partija Srpske i Demos. 

Miroslav Subašić, predsjednik Udruženje građana "Mozaik prijateljstva", rekao je da je zadovoljan kako je sve proteklo na turniru koji je održan za vikend i naglasio da nikad nije bio veći odziv ekipa.

"Turnir je prošao odlično, nikad nije bio veći odziv, a za ova dva dana smo, svi zajedno, napravili oko 150 paketa namirnica i podijelili ih ljudima. Veoma sam srećan i zadovoljan kako je sve proteklo", rekao je Subašić.   

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, koji je prisustvovao završnici turnira, naglasio je da će grad i ubuduće podržavati "Mozaik prijateljstva".    

"Grad pomaže 'Mozaiku prijateljstva', jer ovo udruženje pomaže mnogim građanima", rekao je Stanivuković.

Dodao je da će pokušati sistemski, kroz nova radna mjesta, da ovo udruženje u budućnosti što više rasterete.

Nenad Talić, direktor Sportskog centra "Borik", rekao je da turnir "Fudbalom do hljeba" predstavlja sjajnu priču i da su srećni što mogu biti dio toga, te da je "Mozaik prijateljstva" sjajno organizovao turnir.    

UG "Mozaik prijateljstva" već pet godina organizuje turnir "Fudbalom do hljeba" s ciljem prikupljanja pomoći onima kojima je najpotrebnija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije