Banja Luka

Pratite nas na Google news

Na banjalučkom vrtiću "Bambi" biće oslikan mural

Na banjalučkom vrtiću  "Bambi" biće oslikan mural
Foto: N.N. | Na na banjalučkom vrtiću "Bambi" biće oslikan mural
M.B.

BANJALUKA - U okviru obilježavanja Svjetskog dana zaštite životne sredine, 5. juna na vrtiću "Bambi" biće oslikan mural, posvećen biodiverzitetu, saopšteno je iz Gradske uprave.

Mural će oslikati banjalučka likovna umjetnica Nataša Konjević.

Ovo je jedan od događaja koje će tim povodom organizovati Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP), a u  okviru projekta koji finansira Globalni fond za životnu sredinu (GEF).

Na ovom banjalučkom vrtiću, prije dvije godine, realizovane su mjere energetske efikasnosti u okviru projekta "Zeleni ekonomski razvoj".

Takođe, povodom Svjetskog dana zaštite životne sredine, kako su saopštili – UNDP je na globalnom nivou razvio igru Mission1.5, koja ima za cilj da edukuje građane o klimatskim promjenama, ali i da posluži za istraživanje javnog mnjenja o načinima ograničavanja klimatskih promjena.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

Marketing tim / 06.07.2020 11:58

Baby Centar je jedinstven projekat pokrenut 2009 godine gdje je prateći svjetske trendove kreiran jedinstven prodajno-edukativni centar u Banjaluci, Sarajevu i Tuzli. Baby Centar nudi sve na jednom mjestu što je potrebno za trudnice, dojilje i djecu do školskog uzrasta.

N.N. | Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

"Naša misija je da budemo najbolji prijatelji mališanima, ali prije svega roditeljima koji imaju jako 'težak posao'. Biti roditelj jedan je od najzahtjevnijih i najtežih poslova, što znači znači ići putem koji je pun iznenađenja i novih izazova. Želimo da upravo mi u Baby Centru budemo ona desna ruka, koja uvijek treba, jer roditelji ne mogu sve sami. Mi smo tu da damo savjet, da pomognemo, da dijelimo lijepe trenutke i zajedno dijelimo emocije u skladu sa našim sloganom – Sve što je potrebno za Vaše dijete", poručuju iz Baby Centra.

Osluškujući roditelje i njihove potrebe u Baby Centru svakodnevno uvode novitete, edukuju osoblje, te prate trendove. Još na samom početku mnogobrojni svjetski partneri prepoznali su kvalitet Baby Centra tako da u njihovom asortimanu možete pronaći proizvode vodećih svjetskih brendova kao što su STOKKE, Philips AVENT, CAM, FreeON, BeSafe, Ergobaby, Cybex, Lego, Globo, Maclaren, TinyLove, Smart Trike, BabyBjorn, Matell, OK baby, te proizvode mnogih drugih prizvođača.

Baby Centar  je za svoje kupce pripremio posebna sniženja na odabrane modele tricikla, romobila, auta na akumulator, autosjedalica i kišobran kolica brandova CYBEX, CAM I FreeON. Sniženje traje do 12.jula 2020 godine.

Baby Centar u Banjaluci možete pronaći u robnoj kući Boska, Trg Krajine 2 na  prvom spratu, gdje će vas nasmijano i edukovano osoblje uvijek rado dočekati. Ne zaboravite više informacija možete dobiti putem kontakt telefona 051 32 11 40 ili 080 02 02 45, te putem Facebook i Instagram stranice.

Najčitanije