Banja Luka

Na prodaju parcele u "Jelšingradu"

Na prodaju parcele u "Jelšingradu"
Foto: Grad Banjaluka | Na prodaju parcele u "Jelšingradu"

BANJALUKA - Grad Banjaluka ponudio je na prodaju putem licitacije dvije atraktivne građevinske parcele u novoj poslovnoj zoni "Jelšingrad", u nastojanju da se, poslije već gotovo popunjene zone "Ramići", novi proizvodni objekti izgrade i u novouspostavljenoj poslovnoj zoni.

Oglas o prodaji ovih nepokretnosti u naselju Lazarevo, na lokaciji kod "Jelšingrada", u svojini Grada Banjaluka putem usmenog javnog nadmetanja – licitacije objavljen je danas, 18. septembra.

Obje parcele namijenjene su za izgradnju poslovnih objekata. Površina jedne je 16.198 kvadrata, a druge 3.241 metar kvadratni. Početna prodajna cijena veće parcele je 1.295.840 KM, a manje – 259.280 KM.

Pravo učestvovanja u postupku licitacije imaju privredni subjekti, koji su registrovani za obavljanje proizvodne djelatnosti.

Svi zainteresovani ponuđači – sa pravom učešća, dužni su dostaviti urednu prijavu za licitaciju, neposredno do 06. oktobra, do 13 časova, na protokol Gradske uprave Banjaluka, kancelarija broj 14, sa naznakom Prijava za licitaciju – za nepokretnosti u naselju Lazarevo, na lokaciji kod "Jelšingrada" – za Komisiju.

Licitacija će biti održana dan kasnije, 07. oktobra, u zgradi Gradske uprave, u sali br. 238/II, sa početkom u 12 časova.

Kompletan javni oglas pogledajte na OVOM LINKU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije