Banja Luka

Na uvidu nove izmjene regulacionih planova u Banjaluci

Na uvidu nove izmjene regulacionih planova u Banjaluci
Foto: Gradska uprava | Na uvidu nove izmjene regulacionih planova u Banjaluci

Iz Gradske uprave pozvali su zainteresovane da dostave prijedloge i sugestije za određena planska rješenja, a koja se tiču izmjene dijela tri regulaciona plana.

Naime, iz Odjeljenje za prostorno uređenje navode da su na sjednici Skupštine grada, održanoj 28. aprila i 11. maja ove godine, donesene tri odluke.

"Odlukom o izradi izmjene dijela Regulacionog plana za prostor Regionalnog centra obuhvaćen je prostor između magistralnog puta M-16 Banjaluka - Gradiška i ulica Branka Grbčića, Srednjoškolska i Dragana Bubića. Odlukom o izradi izmjene dijela Regulacionog plana 'Paprikovac - Petrićevac' - zona B, biće obuhvaćen prostor između ulica Jovice Savinovića, Majevička i Mladena Oljače", navode iz resornog odjeljenja.

Dodaju da je Odluka o izradi Regulacionog plana za prostor definisana ulicama Vidovdanska, Vuka Karadžića, Jovana Dučića, Grčka i Nikole Tesle.

Ovi planovi će biti izloženi u Gradskoj upravi i u MZ obuhvaćenih naselja, a prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Odjeljenju za prostorno uređenje u formi dopisa do 26. avgusta.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije