Banja Luka

Nacrt izmjene dijela regulacionog plana "Lazarevo 4" ponovo na javnom uvidu

Nacrt izmjene dijela regulacionog plana "Lazarevo 4" ponovo na javnom uvidu
Foto: Ustupljena fotografija | Nacrt izmjene dijela regulacionog plana "Lazarevo 4" ponovo na javnom uvidu

BANJALUKA - Odjeljenje za prostorno uređenje Gradske uprave Banjaluka obavještava javnost da će nacrt izmjene dijela regulacionog plana "Lazarevo 4" biti izložen na ponovni javni uvid.

Nacrtom plana, kako kažu iz Gradske uprave, obuhvaćen je prostor između Ulice Ilije Garašanina, Lipovačke ulice, Ulice Stevana Musića i Ložioničke ulice, u ukupnoj površini od 15,42 hektara.

Biće izložen na ponovni javni uvid u prostorijama preduzeća "Routing", u Ulici Prvog krajiškog korpusa broj 16 gdje zainteresovanim licima mogu biti pružena pojašnjenja planskih rješenja, predvorju i prostorijama Gradske uprave, kao i prostorijama Mjesne zajednice Lazarevo 1, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika od osam do 16 časova od 3. do 10. jula.

"Nacrt Plana biće objavljen i na zvaničnoj internet stranici Grada Banjaluke", istakli su oni.

Kako dodaju za vrijeme trajanja ponovnog javnog uvida, sve do 10. jula svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrt biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi – Odjeljenju za prostorno uređenje.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije