Banja Luka

"Nektar Color Fun Run": Najzabavnija trka i ove godine u Banjaluci

"Nektar Color Fun Run": Najzabavnija trka i ove godine u Banjaluci
Foto: N.N. | "Nektar Color Fun Run": Najzabavnija trka i ove godine u Banjaluci

Banjalučka pivara sa svojim brendom Nektar pivom sponzor je najzabavnije trke pod nazivom "Nektar Color Fun Run", koja će biti održana u subotu 3. juna, kao dio banjalučkog festivala "Vivia Run&More Weekend".

U sklopu ove urnebesne i jedinstvene trke u Evropi, Banjalučani i njihovi gosti, različitih profila i generacija, trčaće tri kilometra posipajući se organskim bojama, uz pozdravne decibele sa muzičkih punktova.

"Grad na Vrbasu odzvanjaće smijehom, plesom, drugarstvom, poklonima… Slavimo svakog uspješno obojenog učesnika. Ne vjerujte nam na riječ. Provjerite! ", navode iz Run&More Community.

"Nektar Color Fun Run" privlači posebnu pažnju takmičara i navijača sa svih strana svijeta, a posebno mladih.

"Drago nam je što i ove godine možemo podržati "Vivia Run&More Weekend" festival, koji promoviše zdrave navike, fer plej, poštovanje razlika, prijateljstvo, istrajnost i uzajamnu podršku", kažu iz Banjalučke pivare.

U sklopu večernjeg programa, "Vivia Run&More Weekend" festival poklanja besplatan koncert splitske grupe TBF, na kojem će takmičari i publika moći da se osvježe i uživaju u Nektar pivu sa kojim nema mjesta mračenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije