Banja Luka

Neobična čestitka: Buđenje Banjaluke u Novoj godini

Neobična čestitka: Buđenje Banjaluke u Novoj godini
Foto: Vladimir Tadić | Neobična čestitka: Buđenje Banjaluke u Novoj godini

Nakon svake kiše sunce sija jače i jasnije. Iza nas je godina puna iskušenja iz koje izlazimo jači, hrabriji i humaniji. Budite nečije sunce, budite osoba koja zrači i sija, tokom i nakon najjače oluje, poruka je iz video spota koji je tokom novogodišnjeg jutra kreirala grupa entuzijasta, kao poklon svim građanima najvećeg grada Srpske.

Video je dronom snimio fotograf Vladimir Tadić.

"Ove godine nije bilo standarne proslave, pa sam sa nekolicinom prijatelja odlučio da ustanem u svitanje i zabilježim buđenje Banjaluke u Novoj godini. Nakon toga montirali smo muzičku podlogu, a zatim poslali poruku sa nadom da će nam 2021. godina svima biti bolja" poručio je Tadić, prenosi SeeSrpska.

Inicijator ove priče Milan Srdić ističe da je godina iza nas bila jedna od najtežih za sve i da je posljednjih dana razmišljao na koji način obradovati sugrađane.

"Cilj nam je bio poslati lijepu poruku da iza svega lošeg, a to je u ovom slučaju pandemija, dolazi i ono dobro. Zato smo ustali u zoru, sačekali svitanje iznad grada na Vrbasu, jer sunce i njegov izlazak simbolizuju nadu u bolje sutra", rekao je Srdić za SeeSrpsku.

On je dodao da nas je 2020. godina, iako loša, na neki način povezala i naučila da volimo jedni druge, cijenimo ono što je najbitnije i što znači suštinsku sreću, a tu su ljudi pored nas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije