Banja Luka

"Nestro petrol" podijelio vrijedne nagrade: Dario Jotanović dobitnik golfa 7

"Nestro petrol" podijelio vrijedne nagrade: Dario Jotanović dobitnik golfa 7
Foto: Jelena Đurđević | "Nestro petrol" podijelio vrijedne nagrade: Dario Jotanović dobitnik golfa 7

BANJALUKA - Kompanija "Nestro petrol" u petak je u Banjaluci uručila glavne nagrade srećnim dobitnicima, među kojima je Dario Jotanović, dobitnik glavne nagrade VW golf 7.

Time je i zvanično završena nagradna igra "A sada NESTRO čarobno".

Jotanović je rekao da je presrećan što je osvojio ovaj automobil te da je vjerni kupac goriva na "Nestro petrol" pumpama.

"Veoma sam zadovoljan i hvala kompaniji 'Nestro' za ovako prelijepo vozilo. Gorivo točim na 'Nestru', jer se pokazalo kvalitetnim pa sam odlučio igrati i nagradnu igru", rekao je Jotanović, koji je iz Laminaca, kod Gradiške.

Nagrade srećnim dobitnicima uručio je Andrej Ivankov, zamjenik generalnog direktora za komercijalne poslove "Nestro petrola", koji je rekao da slične akcije sprovode već duži niz godina.

"Kao što smo obećali, nastavili smo aktivnosti za nagrađivanje naših kupaca, a sve akcije radimo na osnovu ukusa i potreba naših potrošača te smo sa velikim zadovoljstvom uručili glavne nagrade", rekao je Ivankov.

On je zahvalio svim kupcima koji toče gorivo na "Nestro" pumpama i tako biraju visoki kvalitet robe i usluga.

"Već smo isplanirali određene ponude za naše kupce, a to je ponuda zimskih guma po akcijskim cijenama. Biće pokrenuta akcija za permant sa posebnim pogodnostima. Kupci su uvijek dobrodošli na naše pumpe", kazao je Ivankov.

Druge dvije najvrednije nagrade dobili su Biljana Milaković - pežo skuter i Draženko Kovačević - karticu za gorivo vrijednosti 1.000 KM.

Šanse za dobitak u ovoj nagradnoj igri, koja je trajala od 17. jula do 29. septembra, bile su uvećane bogatim sedmičnim i dnevnim nagradama. Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosila je više od 55.000 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije