Banja Luka

Ninković: Stanivuković zamijenio bravu na mojoj kancelariji, zvao sam policiju

Ninković: Stanivuković zamijenio bravu na mojoj kancelariji, zvao sam policiju
Foto: Srna / Arhiva | Ninković: Stanivuković zamjenio bravu na mojoj kancelariji, zvao sam policiji

BANJALUKA - Policija je trenutno u Gradskoj upravi, na uviđaju zbog promijenjehih brava u Gradskoj upravi, odnosno kancelarije Ljube Ninkovića, predsjednika Skupštine grada Banjaluka.

Sam Ninković je potvrdio za "Nezavisne novine" da su promijenjene brave na dvije kancelarije, iza čega stoji, kako kaže gradonačelnik Draško Stanivuković.

Dodaje da su njegovi saradnici jutros zatekli promjenjene brave. 

"Moju je promijenio i u ovom trenutku nismo u mogućnosti da pristupimo prostorijama, pečatima, računarima i radnom prostoru", rekao je Ninković.

Dodaje da je on zvao policiju da napravi zapisnik. 

"Mi se bojimo za pečate, kao osnovne stvari koje neko može zloupotrijebiti, i svi dokumenti koji se pojave danas su upitni", rekao je Ninković.

Podsjećamo,  juče je Stanivuković na skupu građana ispred Gradske uprave rekao da Ninković neće imati platu, a ni njegov kabinet neće biti ovdje, te da odbornici neće imati plate.

"On ne radi i neće biti u ovoj zgradi. Taj kabinet će biti vaš, iznijećemo njihovu fotelju", poručio je Stanivuković okupljenima građanima koji su došli na njegov poziv.

Vanredna sjednica Skupštine grada Banjaluka na kojoj se trebalo raspravljati i o stanju u "Akvani", juče nije trajala ni punih pola sata, a razlog njenog odgađanja je, kako kažu odbornici, strah od građana koje je Stanivuković, pustio u prostorije Gradske uprave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije