Banja Luka

Novine u banjalučkom "Vodovodu": Službena vozila biće praćena

Novine u banjalučkom "Vodovodu": Službena vozila biće praćena
Foto: N.N. | Novine u banjalučkom "Vodovodu": Službena vozila biće praćena

BANJALUKA - Nova uprava banjalučkog "Vodovoda" pokrenula je više aktivnosti u cilju efikasnijeg i domaćinskog poslovanja, a iz tog preduzeća ističu da je jedan od njihovih prioriteta bolja usluga građanima.

"Uz ovaj prioritet, u daljem radu poseban akcenat će biti stavljen na domaćinsko poslovanje, pa je u tom smjeru već pokrenuto više aktivnosti", istakao je Predrag Duduković, v.d. direktora banjalučkog "Vodovoda".

Kako kaže, uočeno je da posljednjih nekoliko godina nije rađeno na otkrivanju nelegalno priključenih korisnika i sada je taj proces pokrenut s obzirom na to da to direktno utiče na prihode preduzeća.

"Radi ostvarivanja ušteda i adekvatnijeg nadzora, donijeli smo odluku da se u sva vozila koja se koriste u poslovne svrhe uvede sistem za praćenje GPS, kao i sonde za kontrolu potrošnje goriva", naveo je on.

Dosadašnji generalni direktor i izršni direktor za tehničke poslove imali su 24 časa na raspolaganju službeno vozilo, dok je nova uprava "Vodovoda" donijela odluku da neće koristiti tu pogodnost.

Krajem avgusta na sjednici Nadzornog odbora "Vodovoda" smijenjen je dotadašnji direktor Zoran Popović i imenovano novo rukovodstvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije