Banja Luka

Objavljeni pobjednici nagradne igre "TOBL te vodi u Banjaluku"

Objavljeni pobjednici nagradne igre "TOBL te vodi u Banjaluku"
Foto: N.N. | Objavljeni pobjednici nagradne igre "TOBL te vodi u Banjaluku"

​Dejan Tihonov i Nikola Tadić pobjednici su nagradne igre "TOBL te vodi u Banjaluku" koju je pokrenula Javna ustanova Turistička organizacija grada Banja Luka na društvenim mrežama.

Takmičarskom duhu za izbor najbolje - najljepše turističke fotografije grada na rijeci Vrbas pridružio se ogroman broj učesnika, a fotografije koje su objavljivane na FB profilu vidjelo je više od 400.000 ljudi.  Autori fotografija koje su osvojile/podijelile prvo mjesto, osvojili su nagradu - vikend boravak u Banjaluci u hotelu Palas, a koju su darovali JU Turistička organizacija i hotel. Palas.

Tomasu Damjanoviću, autoru fotografije koja je osvojiila utješnu nagradu, biće uručeni suveniri koju  dodjeljuje "Vaš dio Srpske".

"Hvala što ste u velikom broju učestvovali u našoj nagradnoj igri jer ove sjajne fotografije koje ste nam slali vidjelo je više od 400 000 ljudi. To znači da smo zajedničkim djelovanjem širokom auditorijumu uspjeli prikazati sve ljepote i turističke potencijale Banjaluke. Bravo za sve učesnike i ljude koji su glasali!  Sigurni smo da će ova akcija uveliko imati uticaj na veći broj turističkih posjeta koji će naš grad dobijati čim se trenutna situacija dovede u normalu", saopštili su iz Turističke zajednice Grada Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije