Banja Luka

Pratite nas na Google news

Obnovljena poveznica zapadnog tranzita i Lauša

Obnovljena poveznica zapadnog tranzita i Lauša
Foto: N.N. | Obnovljena poveznica zapadnog tranzita i Lauša
M.B.

BANJALUKA - Saobraćajnica u Ulici Momčila Popovića, poveznici banjalučkog naselja Lauš i zapadnog tranzita, obnovljena je i proširena, uz izgradnju obostranih pješačkih staza, a za radove je iz gradskog budžeta izdvojeno 200.000 KM.

"Radovi na izgradnji i proširenju privedeni su kraju, s tim da je još preostalo da se iscrta horizontalna signalizacija, što će biti urađeno u narednim danima", saopšteno je iz  Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Iz ovog Odjeljenja ističu da je ova rekonstrukcija od izuzetne važnosti za ovaj dio grada, pošto je ova ulica jako frekventna zbog toga što predstavlja najkraći put između naselja Lauš i zapadnog tranzita.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije