Banja Luka

Pratite nas na Google news

Obuku za neplivače uspješno završilo 500 osnovaca

Obuku za neplivače uspješno završilo 500 osnovaca
Foto: N.N. | Obuku za neplivače uspješno završilo 500 osnovaca
Srna

BANJALUKA - U Banjaluci je ove godine 500 osnovaca uspješno završilo besplatnu obuku za neplivače na Gradskom olimpijskom bazenu, a i za narednu godinu je za obuku istog broja novih plivača planirano 50.000 KM.

Tokom prethodne tri godine, uz podršku grada Banjaluka, obučeno je 1.400 djece.

"Gradska uprava je prepoznala ogroman značaj projekta i od 2017. godine se u budžetu grada Banjaluka planira stavka za obuku neplivača", navode iz Gradskog olimpijskog bazena.

Polaznicima škole plivanja juče je sertifikate svečano uručio gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić.

Projekat besplatne obuke neplivača započeo je, na inicijativu Javnog preduzeća "Akvana" 2010. godine i od početka ima podršku grada Banjaluka, a do sada je obučeno 3.628 banjalučkih osnovaca, dok su kroz komercijalnu obuku prošla 6.883 plivača.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije