Banja Luka

Obustava saobraćaja na lokalnom putu Dragočaj - Ramići

Obustava saobraćaja na lokalnom putu Dragočaj - Ramići
Foto: Ilustracija/Arhiva | Obustava saobraćaja na lokalnom putu Dragočaj - Ramići

BANJALUKA - Odjeljenje za saobraćaj i puteve obavijestilo je građane da će u subotu od sedam časova do ponedjeljka do 19 časova biti obustavljen saobraćaj za sva vozila na lokalnom putu Dragočaj - Ramići - Kuljani - Zalužani.

Obustava će biti na dijelu od Magistralnog puta I reda broj 108 u dužini od po 10 m prema Dragočaju i prema Ramićima, zbog rekonstrukcije raskrsnice Magistralnog puta I reda broj 108, dionica Ivanjska - Šargovac i lokalnog puta Zalužani - Dragočaj.

"Za vrijeme obustave saobraćaja, autobusi na prigradskim linijama

Banjaluka - Dragočaj - Gradina i Banjaluka - Dragočaj - Stranjani,

iz smjera grada mijenjaju trasu i sa magistralnog puta se preusmjeravaju pored Unisa prema Dragočaju i dalje registrovanom trasom, u povratku istom trasom obrnutim redoslijedom", naveli su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Dodaju da se na prigradskoj liniji Banjaluka - Ramići iz smjera grada autobus preusmjerava pored Unisa do Dragočaja i nazad.

Za vrijeme izvođenja radova biće omogućen pješački saobraćaj.

"Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način postavljanjem privremene saobraćajne signalizacije", kažu u resornom odjeljenju.

Radove na ovoj dionici izvodi  preduzeće "KOZARAPUTEVI", a mole se svi učesnici u saobraćaju za oprez i razumijevanje zbog otežanog odvijanja saobraćaja za vrijeme izvođenja radova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije