Banja Luka

Pratite nas na Google news

Obustava saobraćaja od četvrtka

Obustava saobraćaja od četvrtka
Foto: N.N. | Obustava saobraćaja od četvrtka
N.V.

BANJALUKA - Saobraćaj u Šargovačkoj ulici, na dijelu od Subotičke do Potkozarske ulice, biće obustavljen od četvrtka do 8. oktobra zbog proširenja te ulice, saopšteno je iz Gradske uprave.

Ranije je bilo najavljeno da je ta obustava trebalo danas da stupi na snagu.

"Za vrijeme obustave saobraćaja biće izvršena korekcija trase javnog gradskog prevoza na liniji broj 19 Šargovac - Centar - Šargovac, na dijelu od škole do zadnje stanice u Šargovcu", rekli su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Dodali su da će od stajališta kod prodavnice autobusi saobraćati nazad ka zadnjem stajalištu zatim skrenuti ka magistralnom putu pa u Subotičku ulicu do škole te dalje postojećom trasom.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije