Banja Luka

Obustava saobraćaja u Banjaluci zbog bokserskih mečeva

Obustava saobraćaja u Banjaluci zbog bokserskih mečeva
Foto: Ustupljena fotografija | Obustava saobraćaj u Banjaluci zbog bokserskih mečeva

BANJALUKA - Zbog održavanja sportskog događaja, odnosno bokserskih mečeva Liga Srbije, na Trgu Krajine 21. i 23. juna od 17.30 do 22.30, biće obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, od Aleje Svetog Save do Ulice Marije Bursać.

Kazali su ovo iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve, te dodali da će za vrijeme trajanja obustave saobraćaja na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom kralja Petra I Karađorđevića, dio od Aleje Svetog Save do Bulevara cara Dušana, izvršiti preusmjeravanje autobusa.

Preusmjeravanje će biti izvršeno iz smjera sjevera iz Ulice kralja Petra I Karađorđevića desno ulicama Vuka Karadžića, Ranka Šipke, lijevo na tranzit do kružnog toka, Bulevar cara Dušana i dalje registrovanom trasom, a u suprotnom smjeru autobusi saobraćaju registrovanom trasom, odnosno ulicama Kninska, Vidovdanska i dalje postojećom trasom.

"Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja regulisanje i preusmjeravanje saobraćaja vršiće se na propisan način od strane pripadnika službenih lica MUP-a Republike Srpske", istakli su oni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije