Banja Luka

Obustava saobraćaja u centru Banjaluke u naredna dva dana

Obustava saobraćaja u centru Banjaluke u naredna dva dana
Foto: Velibor Tripić | Obustava saobraćaja u centru Banjaluke u naredna dva dana

BANJALUKA - Zbog obilježavanja 9. januara - Dana Republike, u centru Banjaluke sutra će doći do obustave saobraćaja u više ulica i korekcije trasa javnog prevoza, saopšteno je iz Gradske uprave.

Saobraćaj će od 7.00 časova biti obustavljen od Ulice kralja Petra Prvog Karađorđevića, na dijelu od Aleje Svetog Save, do Bulevara cara Dušana.

Od 10.00 časova saobraćaj će biti obustavljen u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića, na dijelu od Aleje Svetog Save, do zgrade Vlade Republike Srpske i u Ulici doktora Mladena Stojanovića, na dijelu od zgrade Vlade do Malte.

Saobraćaj će biti obustavljen i u Ulici olimpijskih pobjednika na dijelu od Gundulićeve do Prvog krajiškog korpusa i u Aleji Svetog Save i Ulici Vuka Karadžića, na dijelu od Crkve Svete Trojice do Vidovdanske ulice.

Od 12.00 do 17.00 časova saobraćaj će biti obustavljen u Aleji Svetog Save, na dijelu od Gundulićeve ulice do Bulevara srpske vojske.

Za vrijeme trajanja obustave, saobraćaj će regulisati i preusmjeravati službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Korekcije u javnom prevozu putnika biće izvršene na linijama javnog prevoza koje saobraćaju ulicama u kojima će doći do obustave saobraćanja.

Iz Gradske uprave navode da će sutra biti zatvoreni parkinzi kod zgrade Radio-televizije Republike Srpske, kod "Kraša", hotela "Palas", Stare autobuske stanice, Akvane, kod zgrade Alternativne televizije, starog "Zenita" i ispred zgrade Banke Srpske.

Obustava saobraćanja planirana je i u srijedu, 10. januara, od 8.00 do 19.00 časova u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića, na dijelu od Pošte do Ulice Marije Bursać.

Za vrijeme trajanja obustave, stajalište "Boska" biće van funkcije jer će autobusi iz smjera Gradskog mosta biti preusmjereni na Kninsku i Vidovdansku ulicu, na Staru autobusku stanicu.

Iz smjera Fabrike duvana, sva stajališta biće u funkciji i autobusi će biti preusmjereni u Ulicu Milana Tepića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije