Banja Luka

Pratite nas na Google news

Obustavljen saobraćaj na putu Kuljani-Barlovci

Obustavljen saobraćaj na putu Kuljani-Barlovci
Foto: N.N. | Obustavljen saobraćaj na putu Kuljani-Barlovci
Srna

BANJALUKA - Saobraćaj je danas obustavljen na putu Kuljani-Barlovici, na području Banjaluke, zbog radova investicionog održavanja, saopšteno je iz Gradske uprave.

Od 7.30 do 18.00 časova na snazi je obustava saobraćaja, i to na dijelu od 18. Kuljanske ulice prema Konjičkom klubu "Padok", u dužini od 500 metara.

Iz Gradske uprave navode da će u ovom periodu prigradska linija Zalužani-Barlovci iz smjera Zalužana biti skraćena do stajališta "Barlovci Novo naselje", i to polasci iz Zalužana od 7.40 do 18.00 časova i polasci iz Barlovaca od 8.00 do 18.20 časova.

Vozila će biti preusmjerena na alternativne pravce.

Za vrijeme trajanja obustave, saobraćaj će biti regulisan i preusmjeravan postavljanjem privremene signalizacije.

Iz Gradske uprave apeluju da učesnici u saobraćaju budu oprezni i da imaju razumijevanja zbog otežanog odvijanja saobraćaja u ovim naseljima.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije