Banja Luka

Od 1. juna pozivi za finansiranje sportskih organizacija

Od 1. juna pozivi za finansiranje sportskih organizacija
Foto: N.N. | Od 1. juna pozivi za finansiranje sportskih organizacija

BANJALUKA - Banjalučko Gradsko Odjeljenje za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport najavilo je da će od 1. juna biti objavljena tri javna poziva iz oblasti sporta za sve sportske organizacije sa područja Banjaluke.

Riječ je o pozivima za klasifikaciju sportskih organizacija i učešće u osnovnom programu sufinansiranja programskih aktivnosti sportskih organizacija u okviru Programa razvoja sporta grada Banjaluka sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2020. godinu, te za učešće u posebnom programu sufinansiranja programa/projekata sportskih organizacija u okviru gradskog Programa razvoja sporta sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2020. godinu.

Od 1. juna biće objavljen poziv i za sufinansiranje organizacije sportskih takmičenja ili manifestacija od posebnog značaja i značaja za grad Banjaluku u okviru gradskog Programa razvoja sporta sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2020. godinu.

Iz resornog odjeljenja pozivaju sve sportske organizacije da se prijave na ove pozive, jer se, u suprotnom, neće moći finansirati iz gradskog budžeta u budžetskoj 2020. godini, saopšteno je iz Gradske uprave.

Pozivi i obrasci biće objavljeni i na internet stranici grada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije