Banja Luka

Pratite nas na Google news

Od vrtića se oprostilo 650 mališana

Od vrtića se oprostilo 650 mališana
Foto: N.N. | Od vrtića se oprostilo 650 mališana
Bojana Kljajić

BANJALUKA - Mališani iz svih vrtića, njih 650, pjesmom i igrom u sali Dječijeg pozorišta RS oprostili su se od vrtića i od svojih vaspitača.

Predškolci, koji će od jeseni sjesti u đačke klupe, oduševili su prisutne svojim izvedbama, a svaka je bila nagrađena velikim aplauzom.

"U vrtiću mi je bilo lijepo, upoznao sam puno drugara, ali i radujem se polasku u prvi razred", kaže Ljubomir Iličić, iz vrtića "Leptirić".

Jelena Kurtinović, direktorica Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, rekla je da su uradili fantastičan posao u partnerstvu s roditeljima i da su mališani potpuno spremni za školu.

"Ovom trodnevnom manifestacijom 650 predškolaca se oprostilo od vrtića i u potpunosti smo ih pripremili za školu. Djeca su socijalizovana i napredovala su u sva četiri aspekta razvoja. Može da se kaže da su zaista pravi mali maturanti", istakla je Kurtinovićeva.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije