Banja Luka

Odaberite kućnog ljubimca: Dan otvorenih vrata u azilu na Manjači

Odaberite kućnog ljubimca: Dan otvorenih vrata u azilu na Manjači
Foto: Gradska uprava | Odaberite kućnog ljubimca: Dan otvorenih vrata u azilu na Manjači

Grad ponovo organizuje Dan otvorenih vrata u petak, 19. avgusta, od 12 do 16 časova, te su ovom prilikom pozvani svi ljubitelji životinja da posjete azil na Manjači, druže se s ljubimcima i nekom od njih pruže dom.

Kako ističu iz Gradske uprave, sve jedinke koje se nalaze u azilu prošle su potreban tretman, koji obuhvata pregled veterinara, sterilizaciju, obradu protiv vanjskih i unutrašnjih parazita te test karaktera.

"Postupak udomljavanja jedinke iz azila je jednostavan i svakako potpuno besplatan", istakli su iz Gradske uprave, iz koje podsjećaju da je ove godine pokrenuta i akcija udomljavanja pasa pod nazivom "Udomi ljubav" kako bi zbrinute životinje dobile i svog vlasnika.

"Takođe, pokrenuta je i Facebook stranica, na kojoj se redovno ažuriraju informacije o psima, koji čekaju svoj dom", poručili su oni.

Svi zainteresovani sugrađani koji žele da udome psa upravo iz azila, odnosno svi oni koji žele na lakši način da odaberu svog ljubimca, dodatne informacije o udomljavanju pasa mogu dobiti u Odjeljenju za komunalne poslove putem telefona: 051/244-526.  

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije