Banja Luka

Održana panel diskusija "Položaj Srba i SPC u Crnoj Gori"

Održana panel diskusija "Položaj Srba i SPC u Crnoj Gori"
Foto: N.N. | Održana panel diskusija "Položaj Srba i SPC u Crnoj Gori"

BANJALUKA - Predstavnici republičkih i gradskih organizacija mladih iz šest političkih partija organizovali su večeras u Domu omladine u Banjaluci panel diskusiju "Položaj Srba i SPC u Crnoj Gori".

Mladi političari poručili su da da je cilj diskusije ukazivanje na trenutni položaj i dešavanja vezano za srpski narod i Srpsku pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori. Ovogodišnji panelisti dr Dragan Grujić, protonamjesnik, Predrag Lozo, istoričar, te Danijel Simić, osnivač portala Frontal.rs, su stručnjaci u svojim oblastima, te je svaki od njih govorio sa svog aspekta rada i djelovanja. 

"Smatramo da je neophodno još više aktuelizovati sva dešavanja u Crnoj Gori, te zajedničkim i koordinisanim aktivnostima podižemo svijest o istom. Panel diskusijom želimo da damo svoj doprinos i otvorimo pitanja o značaju SPC u Crnoj Gori", poručili su mladi.

Predstavnici mladih SNSD, POLIGRAF, US, DNS, DEMOS i SP pozvali su i ostale organizacije i instutucije da se još više uključe u slične aktivnosti, jer zajedno mogu uticati na podizanje svijesti o ovom veoma važnom problemu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije