Banja Luka

Pratite nas na Google news

Otvaranje jezera na Manjači prolongirano za sredinu juna

Otvaranje jezera na Manjači prolongirano za sredinu juna
Foto: N.N. | Otvaranje jezera na Manjači prolongirano za sredinu juna
Anja Matarugić

​BANJALUKA - Svečano otvaranje turističko-rekreativnog kompleksa na jezerima na Manjači, koje je bilo zakazano za 1. jun, zbog nepovoljnih vremenskih uslova biće pomjereno najvjerovatnije do sredine juna, rekao je za "Nezavisne" Draško Ilić, direktor Centra za razvoj poljoprivrede i sela.

"Naše želje i ambicije bile su da kompleks bude otvoren 1. juna, ali takav kompleks na otvorenom zahtijeva bolje vremenske prilike, a posljednjih dana pogoršana vremenska situacija nas je usporila u izvođenju pojedinih radova", rekao je Ilić.

Dodao je da se trenutno radi na modernizovanoj ulaznoj saobraćajnici, trim-stazama te završnim radovima na hladarama.

"Sa saradnicima koji su s nama od početka izgradnje ovog kompleksa dogovorili smo da, najkasnije do 15. juna, usele svoje djelatnosti. Imali smo sastanak i sa ljudima iz Paraglajding kluba, jer želimo posjetiocima da omogućimo da u novom kompleksu iskuse i paraglajding", kazao je Ilić.

Prema njegovim riječima, u međuvremenu se radi i na završetku multimedijalne pozornice, te će na otvaranju biti u funkciji montažna pozornica.

"Radi se i na prefabrikaciji kontejnera koji će biti prodajni prostori za mali tržnički prostor koji gradimo na ulazu", naveo je Ilić te dodao da se pripremaju i nadaju dobrim vremenskim uslovima kako bi svi radovi bili na vrijeme završeni.

"Građani koji žele da dođu na ovaj lokalitet mogu to da učine i sada i da uživaju u lijepom ambijentu", rekao je Ilić, ističući da će o tačnom terminu svečanog otvaranja javnost biti pravovremeno obaviještena.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

Marketing tim / 06.07.2020 11:58

Baby Centar je jedinstven projekat pokrenut 2009 godine gdje je prateći svjetske trendove kreiran jedinstven prodajno-edukativni centar u Banjaluci, Sarajevu i Tuzli. Baby Centar nudi sve na jednom mjestu što je potrebno za trudnice, dojilje i djecu do školskog uzrasta.

N.N. | Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

"Naša misija je da budemo najbolji prijatelji mališanima, ali prije svega roditeljima koji imaju jako 'težak posao'. Biti roditelj jedan je od najzahtjevnijih i najtežih poslova, što znači znači ići putem koji je pun iznenađenja i novih izazova. Želimo da upravo mi u Baby Centru budemo ona desna ruka, koja uvijek treba, jer roditelji ne mogu sve sami. Mi smo tu da damo savjet, da pomognemo, da dijelimo lijepe trenutke i zajedno dijelimo emocije u skladu sa našim sloganom – Sve što je potrebno za Vaše dijete", poručuju iz Baby Centra.

Osluškujući roditelje i njihove potrebe u Baby Centru svakodnevno uvode novitete, edukuju osoblje, te prate trendove. Još na samom početku mnogobrojni svjetski partneri prepoznali su kvalitet Baby Centra tako da u njihovom asortimanu možete pronaći proizvode vodećih svjetskih brendova kao što su STOKKE, Philips AVENT, CAM, FreeON, BeSafe, Ergobaby, Cybex, Lego, Globo, Maclaren, TinyLove, Smart Trike, BabyBjorn, Matell, OK baby, te proizvode mnogih drugih prizvođača.

Baby Centar  je za svoje kupce pripremio posebna sniženja na odabrane modele tricikla, romobila, auta na akumulator, autosjedalica i kišobran kolica brandova CYBEX, CAM I FreeON. Sniženje traje do 12.jula 2020 godine.

Baby Centar u Banjaluci možete pronaći u robnoj kući Boska, Trg Krajine 2 na  prvom spratu, gdje će vas nasmijano i edukovano osoblje uvijek rado dočekati. Ne zaboravite više informacija možete dobiti putem kontakt telefona 051 32 11 40 ili 080 02 02 45, te putem Facebook i Instagram stranice.

Najčitanije