Banja Luka

Pratite nas na Google news

Pet naselja u Banjaluci bez struje

Pet naselja u Banjaluci bez struje
Foto: Ilustracija | Pet naselja u Banjaluci bez struje
Nemanja Vukojević

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od osam do 17 časova biti dio naselja Mirnići, a od 8.30 do 14.30 dio naselja Mađir.

Od devet do 11 časova struju neće imati dijelovi ulica Branka Morače, Kolubarske, Raške, Skendera Kulenovića, Stevana Moljevića i Tome Radulovića, a od 12 do 14 dijelovi naselja Zalužani i Kuljani.

"Bez struje će od devet do 14 časova biti dijelovi Puta srpskih branilaca, Podgoričke, Milana Cvijetića, Rade Radića, Karađorđeve, Velibora Janjetovića i Sime Pandurevića, kao i dio naselja Javorani", saopšteno je iz "Elektrokrajine".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije