Banja Luka

Počela izgradnja vodovoda u naselju Petrićevac

Počela izgradnja vodovoda u naselju Petrićevac
Foto: N.N. | Počela izgradnja vodovoda u naselju Petrićevac

BANJALUKA - Izgradnja vodovoda u ulici Aleksandra 1 Karadjordjevića u naselju Petrićevac, u dužini od oko 400 metara počela je danas.

Vrijednost radova je oko 40.000 KM, radove izvodi preduzeće "Raso gradnja" a rok za izgradnju je 30 dana.

"Danas imamo početak dva projekta, jedan je ovaj u ograncima ulice Kralja Aleksandra , a drugi je u ulici Frana Supila. Ovdje se konkretno radi o vodovodu ", kazao je Radojičić i dodao da se nada lijepom vremenu kako bi se ovi radovi mogli u ovom u i sledećem mjesecu završiti.

 "Ovdje se radi o kompleksnijem problemu , jer ova ulica je jedna sa najvećom potrebom . A u ponedeljak na sjednici skupstine grada imamo strategiju saobraćaja u kojoj su detaljno i precizno pobrojane saobraćajnice, iznosi potrebnih sredstava i akcioni plan , i po njemu za nekoliko najkrupnijih saobraćajnica u Prijecanima , Motikama, Kuljanima, Sargovac treba jos oko 15 miliona KM", kazao je Radojičić i dodao da ce za iduću godinu planirati neke od ovih prioriteta.

Zoran Savanovic , predsjednik Savjeta MZ Petrićevac , rekao je kako ovo naselje vapi za rekonstrukcijom  , ne samo vodovoda vec kanalizacione mreze i puteva , te da je ovo veliki projekat koji ce mnogo znaciti mještanima ovog naselja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije