Banja Luka

Počinje punjenje kućnih instalacija

Počinje punjenje kućnih instalacija
Foto: N.N. | Počinje punjenje kućnih instalacija

BANJALUKA - ​Korisnici sistema daljinskog grijanja najkasnije do 16. septembra treba da završe sve započete radove na kućnim instalacijama, da bi se izbjegao mogući nastanak curenja i štete, jer uskoro počinje punjenje kućnih instalacija, rekli su u "Eko-toplanama".

Ističu da u slučaju da se pojavi curenje vode iz instalacija korisnici mogu da se obrate na besplatnu info-liniju 0800 502 12 ili jedan od brojeva 051/492-868, 051/492-862, 051/492-863, 051/492-864, kao i na e-mail adresu [email protected].

"Takođe, korisnici mogu doći u prostorije korisničkog centra 'Eko-toplana", koji se nalazi na adresi Bulevar vojvode Živojina Mišića 32, svakog radnog dana od 7.30 do 15.30", objasnili su u "Eko-toplanama".

Dodaju da Tehničke službe "Eko-toplana" sada privode kraju remont proizvodnih postrojenja.

"Takođe, rade se sanacija i popravke toplifikacione mreže planirane za period između dvije sezone, na više lokacija u gradu, kako bi sistem bio pogonski spreman i kako bismo od samog početka predstojeće sezone našim korisnicima obezbijedili što bolji kvalitet toplotne energije", kazali su u "Eko-toplanama".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije