Banja Luka

Pratite nas na Google news

Počinje punjenje kućnih instalacija

Počinje punjenje kućnih instalacija
Foto: N.N. | Počinje punjenje kućnih instalacija
Anja Matarugić

BANJALUKA - ​Korisnici sistema daljinskog grijanja najkasnije do 16. septembra treba da završe sve započete radove na kućnim instalacijama, da bi se izbjegao mogući nastanak curenja i štete, jer uskoro počinje punjenje kućnih instalacija, rekli su u "Eko-toplanama".

Ističu da u slučaju da se pojavi curenje vode iz instalacija korisnici mogu da se obrate na besplatnu info-liniju 0800 502 12 ili jedan od brojeva 051/492-868, 051/492-862, 051/492-863, 051/492-864, kao i na e-mail adresu info@ekotoplanebanjaluka.com.

"Takođe, korisnici mogu doći u prostorije korisničkog centra 'Eko-toplana", koji se nalazi na adresi Bulevar vojvode Živojina Mišića 32, svakog radnog dana od 7.30 do 15.30", objasnili su u "Eko-toplanama".

Dodaju da Tehničke službe "Eko-toplana" sada privode kraju remont proizvodnih postrojenja.

"Takođe, rade se sanacija i popravke toplifikacione mreže planirane za period između dvije sezone, na više lokacija u gradu, kako bi sistem bio pogonski spreman i kako bismo od samog početka predstojeće sezone našim korisnicima obezbijedili što bolji kvalitet toplotne energije", kazali su u "Eko-toplanama".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije