Banja Luka

Podrška "Poligrafa" kandidaturi Radojičića za gradonačelnika

Podrška "Poligrafa" kandidaturi Radojičića za gradonačelnika
Foto: Facebook | Podrška "Poligrafa" kandidaturi Radojičića za gradonačelnika
Srna

BANJALUKA - Političko-građanski front "Poligraf" će na predstojećim lokalnim izborima podržati kandidaturu Igora Radojičića /SNSD/ za gradonačelnika Banjaluke, s ciljem nastavka dobre saradnje, koja je u prethodne četiri godine doprinijela razvoju i međunarodnoj prepoznatljivosti grada.

Predsjednik "Poligrafa" Zoran Talić rekao je da se saradnja sa gradonačelnikom zasniva na projektnim i programskim principima, saopšteno je iz ove političke partije.

"Zajedno dogovaramo projekte za Banjaluku da bi se razvijala u pravcu regionalnog centra u mnogim oblastima, a u okviru te saradnje grad sve više postaje međunarodno prepoznatljiv", istakao je Talić.

On je napomenuo da se grad ravnomjerno razvija, od društvenih, sportskih, socijalnih sfera do komunalne i saobraćajne infrastrukture, te da se upravo na tim projektima razvija saradnja i međusobno razumijevanje sa aktuelnim gradonačelnikom.

Radojičić je zahvalio za podršku članovima "Poligrafa", te izrazio uvjerenje da bi Banjaluka sa načinom razmišljanja, rada i truda koje su u prethodnim godinama imali odbornici "Poligrafa" sigurno mogla da napravi još veći korak naprijed.

"Pokazalo se u prethodnom periodu da su to ljudi i opcija koji su vrlo iskreni, pošteni, sa jasnim konceptima i idejama za razvoj Banjaluke. Želim im iskren uspjeh na prvim izborima na koje izlaze", naglasio je Radojičić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije