Banja Luka

Pogledajte čarobno jesenje ruho poznate banjalučke plaže (FOTO)

Pogledajte čarobno jesenje ruho poznate banjalučke plaže (FOTO)
Foto: Grad Banjaluka | Pogledajte čarobno jesenje ruho poznate banjalučke plaže (FOTO)

BANJALUKA - Banjaluka je dobila još jednu prekrasnu oazu uz Vrbas, nakon što su uspješno završeni svi radovi između Gradskog i Zelenog mosta.

Potvrdio je ovo i gradonačelnik Draško Stanivuković, koji je izrazio veliko zadovljstvo što je ova nova oaza uz Vrbas dodatno uljepšala naš grad i što će, zahvaljujući brojnim sadržajima, sugrađanima biti na raspolaganju tokom cijele godine.

"Završili smo sve radove na izgradnji plaže od Gradskog do Zelenog mosta u dužini od jednog kilometra, koja u jesenjim danima izleda zaista čarobno, a siguran sam da će poseban sjaj imati tokom cijele godine", istakao je on.

Inače, kako kaže, ova sportsko – rekreativna zona, koja je već neko vrijeme na raspolaganju građanima Banjauke, obogaćena je mnoštvom kvalitetnog sadržaja, od stijene za penjanje, nove teretane na otvorenom, terena za mali fudbal, rukomet na pijesku, koji istovremeno može da se koristi i za odbojku i za mali fudbal,  nisu izostali ni novi stolovi za stoni tenis, dok je igralište za basket u potpunosti sanirano.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije