Banja Luka

Pogledajte kako napreduje izgradnja u parku "Mladen Stojanović" (VIDEO)

Pogledajte kako napreduje izgradnja u parku "Mladen Stojanović" (VIDEO)
Foto: Dražan Pozderović | Pogledajte kako napreduje izgradnja u parku "Mladen Stojanović"

BANJALUKA- Park "Mladen Stojanović" u Banjaluci se priprema za održavanje najavljenog teniskog turnira, te ovdje možete pogledati fotografije i video snimke iz drona kakvo je trenutno stanje i dokle je zapravo stigla izgradnja.

Građevinske ekipe svakodnevno na terenu, aktivno se radi u cijelom parku, kao i na sporednim teniskim terenima, koji su, prema njihovom izgledu, u dobroj mjeri završeni, a glavni radovi su svakako na centralnoj dvorani koja treba da primi  oko 5.000 gostiju. 

Što se ostalih radova tiče, popločan je prolazni put kroz sam park, a koji je ujedno i proširen da bi mogao da obezbijedi slobodniji prolaz ljudi.

Na slikama se mogu vidjeti i radovi na kružnom toku u neposrednoj blizini dvorane, budućem takozvanom "Turbo road" kružnom toku koji je namijenjen da ubrza protok saobraćaja u ovom dijelu grada, a radovi na njemu su počeli prije par mjeseci.

Podsjećamo da će se turnir "Srpska open" održati od 16. do 23. aprila,  a svoje učešće su potvrdili Novak Đoković, Andrej Rubljov, Borna Ćorić, Miomir Kecmanović, Talon Grikspor, Rišar Gaske, Jiri Lehečka i Bendžamen Bonzi, kao i mnogi drugi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije